Őszinte leszek, nem kellett sokat gondolkodnom azon, hogy a jövőben hol szertném folytatni a kapcsolattartást Veletek. A Facebook, ebben a formában nem működőképes és nem követendő út számomra.

Ezért úgy döntöttem, hogy egy még nem nagyon elterjedt, de egyre több taggal rendelkező platforma teszem át a WoollyToys közösségi bázisát. Ez pedig a MeWe, egy hasonló közösségi oldal, mint az FB. De itt nincs rosszindulat, ellenünk dolgozó algoritmus, elérések korlátozása és az adataink gyűjtése és azokkal való visszaélés. Javaslom, elsőre ne higgy nekem, olvass utána!
Nos 2021-től a WoollyToys oldalát nem fogod itt megtalálni, de annál nagyobb szeretettel és lelkesedéssel várlak a MeWe WoollyToys oldalán:

 

A MeWe WoollyToys oldalát ezen a linken tudod elérni és ahogy a régi közösségi oldalon, itt is regisztrálni szükséges:
https://mewe.com/p/woollytoysthecleverwool

Az áttérés folyamatos, úgyhogy már az új oldalon fogom megosztani az újdonságokat, de természetesen év végéig itt is megtaláltok még.
Ha nem szeretnél csatlakozni, de szeretnéd, hogy kapcsolatban maradjunk, akkor az alábbi linken fel tudsz iratkozni a WoollyToys hírlevelére, így biztosan hallani fogsz rólunk.