ki készíti a WoollyToys BÁRÁNYAit…?

Szia, Csongrádi Ági vagyok, én készítem a WoollyToys játékokat és a  környezetbarát termékeket. Minden egyes darab a kis gödi műhelyemben készül, nagy odafigyeléssel és szeretettel. A termékeimet kis darabszámban, megrendelésre készítem. Tarts velem, megmutatom, hogyan!

Gondolom kiváncsi vagy arra, hogy az a bárányos játék vagy rágóka,  amivel épp a gyermeked játszik, vajon ki készítette? 

Hiszem,  hogy a tárgyakra is hatással van a készítő energiája, így ha az szeretettel, boldogan készült, akkor jó hatással van használójára is.

Most pedig jöjjön a WoollyToys játékok születésének története….

Egy egy új játék születése először mindig fejemben kezdődik. Jön egy ihlet és onnantól kezdve nem hagy nyugodni, folyton azon kattog az agyam. Ezután a fejben elkészült terv alapján látok munkához, lejegyzetelem a fontosabb lépéseket és elkészítem a mintadarabot.

Addig igazítok rajta, amíg tökéletesnek találom. Majd ezután alávetem a kötelező teszteknek, hogy valóban biztonságos legyen és hosszú ideig örömet okozzon gyermeked számára. 

Mikor elégedett vagyok a mintadarabbal, nekifogok elkészíteni  a játékot. Ekkor már több munkafolyamatot egyszerre  végzek el, így csökkentve a sok sok munkaórát, ami a WoollyToys játékokat jellemzi.

Minden egyes darab tűnemezeléssel készül, kizárólag természetes színű gyapjú felhasználásával. A WoollyToys kollekció sajátossága, hogy bárányokat készítek, nálam nem találsz se cicát, se kutyát még mackót sem. 

A jelenlegi játékokat 0-24 hónap közötti babáknak terveztem és idén már kibővítettem a fejlesztő játékok körét is 3 éves korú gyerekek számára is.

Minden játékom pihe-puha Merino és Fuchsschaf gyapjúból készül, melyeket festőnövények főzetével színezünk meg.  A rágókák és anyaláncok káprázatos színeit is mind egytől egyig a természetben megtalálható növényekkel festettük. A fa kiegészítők természetes bükkfából készülnek és kókuszolajjal vannak kezelve.

Fontos, hogy honnan tudod, hogy eredeti WoollyToys játékot kaptál?

A fa rágókák lézergravírozott WoollyToys logóval, a gyapjú játékok pedig nyomott WoollyToys logós cimkével vannak ellátva.

A WoollyToys egy apró kézműves vállalkozás.  Ezért is nagy öröm, hogy személyesen kísérhetem végig az első tűszúrástól kezdve egészen a csomagfeladásig a gyapjú játékaim életét. Miután becsomagoltam és feladtam Neked, ezután csak rajtad és a babádon múlik milyen élete lesz.

Boldoggá tennél, ha elmesélnéd, hogyan folytatódik a játékod története!

Szeretettel ölellek, 

Ági

cikkek rólam

vásárlóim mondták

Megérkeztek a báránykák  amit rendeltünk a száritóhoz. Nagyon szépen köszönjük. Állati aranyosak.

Erzsébet – gyapjú szárítólabda

Megérkeztek a kis barik és hát el vagyok ájulva. Csodálatosak a kis állatkák, és mellette a többi elem is. A logó a dobozon, a zsákon, úgy az egész egyben! Nagyon minőségi, igényes és szemet gyönyörködtető.

Edit – gyapjú szárítólabda 

gyapjúból készült alvássegítő bárány